25 oktober Nationale Duurzame Huizen Route

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 25 oktober 2014 stellen huiseigenaren in heel Nederland vrijwillig hun huis open. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en is er tijd om vragen te stellen.

Heje vragen over bijvoorbeeld zonnepanelen of over (natuurlijke) isolatie of vraag je je af hoe te beginnen? De Duurzame Huizen Route is een mooie manier om op die vragen een antwoord te vinden.

De deelnemers hopen te inspireren om meer mensen duurzaam te laten bouwen.

Voor wie

De Duurzame Huizen Route is voor iedereen die met zijn huis aan de slag wil. Wilt u meer comfort in huis, energie besparen of aanpassingen doen vanwege een zorgbehoefte en wil je dat op een duurzame manier doen? Tijdens de Duurzame Huizen Route kun je bij anderen zien hoe zij dat hebben aangepakt.

Groen en gezond Duurzaam

In sommige huizen zijn ook écht duurzame materialen zoals houtvezelisolatie, leemstuc, leemverf,  hennep, schapenwol en natuurlijke kalk verwerkt.

Om het gebruik van wat wij als de mooiste oplossingen voor mensen en natuur zien te stimuleren zou het mooi zijn als ook enkele mensen uit onze eigen klantenkring hun huis open zouden willen stellen voor bezoekers tijdens deze dag.

Aanmelden hiervoor kan op deze link.

Tierrafino

Leemproducent Tierrafino nodigt uit om huizen waarin hun producten verwerkt zijn te plaatsen op hun facebook pagina en eventueel ook aan te melden als duurzaam te bezoeken huis.

Groenebouwmaterialen

Wij vertellen u graag meer over alle mooie natuurlijke producten die wij u kunnen leveren. Ook kunt u contact opnemen voor bijpassend advies, bouwbegeleiding, en diverse workshops op het gebied van leem, kalk, hennepbeton, leemkachels, hout gestookte (rocket stove) fornuizen en nog veel meer.

Tel:           +31 (0)416 53 19 02

e-mail:      info@groenebouwmaterialen.nl

Naast dat wij natuurlijk al maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen wij ook het sociale goede doel Hand to hand child help!

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden nieuwsbrief

© 2008 – 2014 Groenebouwmaterialen | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

 

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden nieuwsbrief
© 2008 – 2015 Groenebouwmaterialen | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden