Allback Producten

De beste lijnolieverf voor alle ondergronden zowel binnen als buiten. Deze lijnolie verf bevat geen oplosmiddelen en bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen. De kleuren zijn gemaakt van natuurlijke aarde en mineraal pigmenten. De verf dankt zijn unieke kwaliteit aan de van alle proteïne gezuiverde lijnolie die als basis voor deze prachtige verf dient. Of u nu kozijnen, deuren, meubels of vloeren verft, de Allbäck lijnolieverf zorgt voor een uitstekende dekking, een snelle droging en een lange levensduur. De verf is zeer stootvast en zorgt voor een optimale bescherming van de ondergrond voor weersinvloeden van buitenaf. Het verbruik is slechts 1liter per 15 tot 25m2

1lblikverf.jpg kleurwaxpotjes2dl.jpg linusmuurverfmetroller.jpg bijproducten.jpg
Allbäck lijnolieverf Allbäck lijnoliewax Allbäck linus muurverf Allbäck lijnolie en toebehoren

De voordelen van Allbäck natuurverf:

  • U hoeft nog maar eens in de 15 jaar uw huis te schilderen! (niet laten vloeien, in twee a drie zeer dunne lagen aanbrengen)
  • Bladdert niet, voedt het hout, groot indringend vermogen, de beste bescherming van uw houtwerk. (bij voorkeur uw houtwerk met verwarmde Allbëck rauwe lijnolie voorbehandelen)
  • Uw houtwerk hoeft nooit meer afgebeten of afgebrand te worden. Allbäck hoeft zelfs vaak niet geschuurd te worden. (de ondergrond dient wel vast, stofvrij, ontvet en schoon te zijn)
  • Passend bij een gezonde leefwijze: anders dan bij synthetische verf komen er bij natuurverf geen ongezonde stoffen voor de mens vrij, niet in de verwerking en niet daarna in het leefklimaat van wonen en werken.
  • Bewezen waarde: wij baseren onze uitspraken over levensduur en kwaliteit van deze verven op de meer dan 28 jaar zorgvuldige documentatie van projecten door de fabrikant.
  • Unieke kwaliteit producten vanwege de extreem goed gezuiverde lijnolie die de basis vormt van alle producten.

Lijnoliezeep extra Lijnoliezeep

Lijnoliestopverf en schellakoplossing gekookte-lijnolie

Rauwe Lijnolie-1

Gebruiksaanwijzing Allbäck Linus muurverf, kachelzwart en goudverf gebruiksaanwijzingen Allback lijnoliewax kleurwaxf gebruiksaanwijzingen Allback emulsieverf gebruiksaanwijzingen Allback lijnolieverf Allback brochure GB

Allbäck lijnolieverf boekje 2017

Gebruiksaanwijzingen lijnolieverf