Bio-licht led lampen

Lange tijd zijn we op zoek geweest naar kwalitatief hoogwaardige leds die qua lichtspectrum de zon benaderen. In de meeste leds is vooral veel blauw licht aanwezig wat het menselijke bioritme kan verstoren. Ook flikkeren de meeste leds zo dat het zeer onplezierig en onrustig voor de ogen is. Gelukkig kunnen we nu Biolicht leds aanbieden met een mooi stabiel lichtspectrum, een laag energieverbruik, zonder flikkering. De lampen zijn zelfs beter getest als de traditionele gloeilamp

Bio-licht is ontstaan uit een samenwerking van woonbiologen en licht experts met de missie om gezonde verlichting op basis van het model van de zon te ontwikkelen.  In aanvulling op de hoogste kwaliteit en een uitstekende energie-efficiëntie, zijn vooral de vermindering van het licht flikkeringen, de beste kleurweergave, natuurlijk spectrale en lage elektro-smog vervuiling de focus in de Pure-Z LED’s.

pure_z.jpg

Siegel wohnmedizinisch empfohlen"

Meer informatie kunt u vinden in onze Pure-Z pdf of in het productspecifieke gegevens vellen bij de onderstaande leverbare Pure-ZLED-lampen.

Sinds maart 2015 hebben de PureZ retro modellen het certificaat Environmentally Medical Recommended”  van het gezelschap voor woonmedicijn, bouwhygiene en binnenruimtetoxilogie (DE)

 

ts_pz_retro-6-4.pdf