Groenebouwmaterialen tekent Greendeal!

Een goede deal voor groene bouwmaterialen en Nederland. Na hard werken en veel overleg tekende Groenebouwmaterialen samen met het Ministerie van Economische zaken, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, De Wijk van Morgen, ICDubo en nog vele andere maatschappelijk bewuste ondernemers de Greendeals Groen Bouwen & Biobased Bouwen. Met elkaar gaan wij ons inzetten voor een groene toekomst. Gezond bouwen met gesloten waardeketens; de Biobased Economy!

Op wandverwarmings cursus in Koblenz

Om onze kennis van de wandverwarming te verdiepen zijn wij afgelopen maand in Koblenz naar de WEM schulung geweest. Een intensief programma waar in 2 dagen de techniek, planning en noviteiten van het systeem behandeld worden. WEM is pionier op het gebied van wandverwarming. Zij zijn in 1999 begonnen met de eerste wandverwarming en inmiddels uitgegroeid tot een mooi en professioneel bedrijf, met enorm veel kennis van zaken. Ondanks de flinke groei zijn ze bij WEM altijd hartelijk en betrokken gebleven.
Buiten de intensieve cursus om hebben we kunnen genieten van een heerlijke maaltijd met WEM en de cursisten in een historisch restaurant voorzien van comfortabele wandverwarming.

Om ons bezoek aan de Eiffel af te sluiten hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt door de bossen om weer opgefrist in Nederland u te kunnen assisteren en adviseren over deze esthetische, gezonde en energie zuinige vorm van verwarmen.

Er warmpjes bijzitten in Boxtel

Naast verwarmen met wandverwarming zijn wij ook goed bezig met verwarmen met massakachels. Het groene bouwmaterialen team is de afgelopen tijd lekker in de weer geweest om een prachtige massakachel op te leveren in Boxtel, zodat deze familie er de komende winter heerlijk warmpjes bij zit.
Groene bouwmaterialen heeft niet alleen de onderdelen voor de kachel geleverd. Ook de isolatie, egalisatie en lijm voor deze prachtige houten vloer zijn geleverd en aangebracht door Groenebouwmaterialen. Eerder hebben wij hier ook al geholpen met het aanbrengen van de wand isolatie, wandverwarming en leemstuc. Zo hebben we een complete oplossing kunnen bieden voor deze verbouwing: Isolatie, afwerking en een fantastische leemkachel met 2 verwarmde banken. Laat de winter maar komen!

Kerakoll informatieavond 9 december 2013

Nu een nieuwtje voor onze verwerkers want maandag 9 december bent u als verwerker van harte welkom op onze Kerakoll avond. Deze avond laten we graag onder het genot van een hapje en een drankje de voordelen en brede toepasbaarheid van de hoogwaardige Kerakoll producten zien. We beginnen de avond met het bekijken en bespreken van een aantal video`s van de verwerking van een aantal van de meest toegepaste Kerakoll producten. Daarna is er ruimte voor vragen en uitleg. Wanneer de tijd het toe laat zullen we ook nog zelf met een aantal producten aan de slag gaan.

Datum: 9 december 2013
Telefoon : 0416 531902

Tijd: 17:00 – 20:00 uur

Aanmelden is noodzakelijk in verband met de catering.

Groenebouwmaterialen

Wij vertellen u graag meer over alle mooie natuurlijke producten die wij u kunnen leveren. Ook kunt u contact opnemen voor bijpassend advies, bouwbegeleiding, en diverse workshops op het gebied van leem, kalk, hennepbeton, leemkachels, hout gestookte (rocket stove) fornuizen en nog veel meer.

Tel:           +31 (0)416 53 19 02

e-mail:      info@groenebouwmaterialen.nl

Kvk nr:      17 16 33 56